9th Acrobatic GymnasticsWAGC (jeugd WK) Putian China 2016

22 maart, 2016

Reeds op 18 maart jl. vertrokken onze Jeugd teams, Sam, Veerle en Lin-Si en Liah Peters en Amber Klijn, naar Putian in China om deel te nemen aan het WK.

Zo hebben ze op hun eigen FB pagina ook al gereageerd: Hoi Allemaal!!
Zoals jullie misschien al weten zitten wij nu in China voor de Wereld Kampioenschappen. Hier vandaan willen even iedereen heel heel erg bedanken die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt en ons in de weg naar her WK hebben geholpen! Maar dan ook echt iedereen!! Het is hier super en we hopen het beste ervan te maken.
Thankyou everybody

De junioren teams zijn dan ook inmiddels ook in China aangekomen, maar de jeugd teams zijn er al een paar dagen. Ze hebben even de tijd gehad om bij te komen, dus lekker het zwembad in en even wat fitnessen.

Gisteren begonnen de voorbereidingen. De de jeugd teams hadden hun eerste training in de wedstrijdhal. Het is een hele mooie arena, erg verzorgd. Er liggen vier vloeren om in te turnen en natuurlijk één wedstrijdvloer. De meiden hebben een goede training achter de rug en vandaag hebben zij nog een training en vanaf woensdag beginnen de kwalificaties.

Er zullen ongetwijfeld updates worden geplaatst hier. Alle foto's worden apart in het foto album gezet.

0 reacties op "9th Acrobatic GymnasticsWAGC (jeugd WK) Putian China 2016"

Plaats uw reactie
Naar volledige website